10 000 këngëtarë për këngën e Krishtlindjeve në Japoni

24 Dhjetor 15:30

Në Japoni, në kohën e Krishtlindjeve, ekziston një këngë që këndohet në të gjithë vendin.

Kjo është Simfonia e nëntë e Beethovenit dhe një kor me 10 000 njerëz po bëhet gati për performancën e tyre.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të fundit
Në Japoni, në kohën e Krishtlindjeve, ekziston një këngë që…