>

100 kamera të sigurisë do të vendosen në qytetin e Gjilanit

26 shkurt 15:27

Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka bërë me dije se 100 kamera të sigurisë do të vendosen në këtë komunë, investim ky nga ICITAP-i dhe Ambasada Amerikane në vlerë prej 88 mijë dollarësh.

“E falënderoj ICITAP-in dhe Ambasada Amerikane për mbështetjen në realizimin e këtij projekti shumë të rëndësishëm për Gjilanin. Kamerat do të vendosen në qytet, nëpër institucionet publike, në shkolla dhe në tri hyrje-daljet e qytetit dhe me këtë do të krijohet një siguri dukshëm më e madhe për qytetarët”, ka thënë Haziri.

Ai ka theksuar se projekti do të fillojë brenda pak ditësh, ndërsa do të përfundojë brenda këtij viti.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të fundit
Specializantët e mjekësisë nëpërmjet një proteste kanë shprehur pakënaqësinë e…