>

Bitcoin, i dyshimtë për BQK-në (Video)

14 dhjetor 21:08

Bitcoin tani mund të shkëmbehet edhe në bankat e SHBA-ve. Banka e Amerikës, si e dyta më e madhja në vend, tashmë është pajisur me patentën që monedhat virtuale t’i ndërrojë me para të gatshme.
Ndërkohë, monedha digjitale Bitcoin, që është njëra nga kriptovalutat, u fut në bursën e këmbimores në Çikago nga kjo e dielë, njofton Klan Kosova. Por, një plan legjitimimi për këto monedha virtuale nuk ka Kosova. Madje, Banka Qendrore këto valuta i sheh si pjesë të një sistemi piramidal, e të pa sigurt.Por, kjo nuk po zmbrapsë shumë njerëz, që edhe këtu, si në gjithë botën, të investojnë në këto kriptovaluta.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të fundit
Disa njerëz kënaqen me natyrën dhe ajrin e pastër, por…