Ish-presidenti Barack Obama dhe bashkëshortja e tij Michelle Obama kanë marrë pjesë në prezantimin e portreteve të tyre zyrtarë në Galerinë Kombëtare të Portreteve në Uashington DC.

14 Shkurt 11:43

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të fundit
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka bërë me dije se…