Nga përmbytjet dhe rrëshqitjet e dheut në Kaliforni, 13 veta kanë vdekur. /AP/

12 Janar 10:55

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të fundit
Politikanët në Gjermani pas bisedimeve të shumta kane arritur një…