Një njeri përpiqet të ikë nga një ballkon në Hotelin Interkontinental të Kabulit gjatë një sulmi nga personat e armatosur në Kabul, Afganistan. /Reuters/

24 Janar 11:04

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të fundit
Bedri Tahiri Retrospektivë 20-vjeçare Lugetërve dhe djajve zakonisht u pëlqen…