Shtyhet seanca për arratisjen e Sami Lushtakut nga QKUK-ja

19 Janar 11:27

Seanca gjyqësore kundër ish-kryetarit të Skenderajt, Sami Lushtakut dhe 23 të tjerëve për rastin e arratisjes nga QKUK-ja në vitin 2014 është ndërprerë.

Arsye për këtë është se një nga palët e akuzuara nuk ka pasur aktakuzën dhe provat në të cilat mbështetet aktakuza, kështu që kryetari i trupit gjykues, Shasivar Hoti e ka shtyrë seancën për datën 2 shkurt.

Në këtë rast, të akuzuar pos Lushtakut janë edhe djali i tij Mërgimi që tani është deputet i Kuvendit të Kosovës dhe disa zyrtarë të Ministrisë së Drejtësisë.

Në seancën paraprake, Lushtaku dhe të tjerët janë deklaruar të të pafajshëm. (KK)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të fundit
Ministri i jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov, ka thënë se…