Punësohen disa persona në Artanë (video)
Punësohen disa persona në Artanë (video)
Instituti Cilësor për Hulumtime Analiza dhe Trajnime (iCHAT), ka realizuar projektin për krijimin e ...
Shqipëria dhe Kosova në podiumin e rritjes ekonomike
Shqipëria dhe Kosova në podiumin e rritjes ekonomike
Instituti i Vjenës për Studime Ndërkombëtare Ekonomike vlerëson se ekonomia “lokomotivë” e Evropës për vitin 2017 do të jetë Rumania, e cila pritet ...
ATK-ja mbyll edhe shtatë lokale të lojërave të fatit
ATK-ja mbyll edhe shtatë lokale të lojërave të fatit
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) është duke vazhduar me përkushtim monitorimin e çdo subjekti të lojërave të fatit, të cilat janë duke zhvilluar ...
Këtë vit u mbollën 20 mijë hektarë grurë më pak
Këtë vit u mbollën 20 mijë hektarë grurë më pak
Konkurrenca jo e drejtë në raport me prodhuesit e grurit të vendeve fqinje, importet e pakontrollueshme dhe mbështetja jo e kënaqshme e fermerëve nga ...
BE-ja bllokon formimin e bursës më të madhe evropiane
BE-ja bllokon formimin e bursës më të madhe evropiane
Bashkimi Evropian të mërkurën ka bllokuar bashkimin e grupit të bursës së Londrës (LSE) dhe bursës gjermane Deutsche, pasi me këtë, siç thuhet, do të ...
Agron Mustafa bën thirrje për ta ndihmuar ish-ushtarin britanik të UÇK-së (Foto)
Agron Mustafa bën thirrje për ta ndihmuar ish-ushtarin britanik të UÇK-së (Foto)
29.03.2017 | 12:07
Drejtori menaxhues i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka bërë thirrje tek të gjithë ata që kanë mundësi për ta ndihmuar ish-ushtarin britanik të ...
Veseli: Diplomacia duhet të bëhet promovuesi kryesor i mundësive ekonomike të Kosovës
Veseli: Diplomacia duhet të bëhet promovuesi kryesor i mundësive ekonomike të Kosovës
29.03.2017 | 11:22
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë se zhvillimi ekonomik është faktori numër prej të cilit varen të gjitha proceset tjera në vend. ...
Pritet të hapet një pikë e re kufitare Kosovë-Maqedoni
Pritet të hapet një pikë e re kufitare Kosovë-Maqedoni
29.03.2017 | 10:39
Është mbajtur takimi trepalësh për zbatimin e projektit strategjik në kuadër të programeve të BE-së për bashkëpunim ndërkufitar ndërmjet Kosovës dhe ...
Torero: Kosova e ka përkrahjen e Bankës Botërore për zhvillim ekonomik
Torero: Kosova e ka përkrahjen e Bankës Botërore për zhvillim ekonomik
28.03.2017 | 17:39
Drejtori ekzekutiv në Bankën Botërore, Maximo Torero, ka thënë se Kosova e ka përkrahjen e Bankës Botërore për zhvillimin ekonomik të saj. ...
Pacolli: Së shpejti në Mal të Zi pa polica kufitare
Pacolli: Së shpejti në Mal të Zi pa polica kufitare
28.03.2017 | 17:26
Kryesuesi i Byrosë Kosovare të Sigurimeve, Rrahim Pacolli, ka zhvilluar një takim me përfaqësues të Byrosë Nacionale të Sigurimit të Malit të Zi. ...
VALA, pas fushatës me numër jep edhe 3 mijë euro për britanikun e UÇK-së
VALA, pas fushatës me numër jep edhe 3 mijë euro për britanikun e UÇK-së
28.03.2017 | 17:25
Telekomi i Kosovës - VALA, pasi ka vendosur një numër telefoni humanitar në dispozion të publikut, për ta ndihmuar britanikun e UÇK-së, Jon ...