Aziz Kelmendi, flamurtar i luftës për liri
Aziz Kelmendi, flamurtar i luftës për liri
Aziz Kelmendi, figurë e ndritshme kombëtare në shkatërrimin e Armatës së Jugosllavisë (1) ...
Rezistenca vazhdoi me aktivitete të pandërprera sindikale
Rezistenca vazhdoi me aktivitete të pandërprera sindikale
Me lëvizjen e rezistencës së punëtorëve të MIM “Goleshi” në Magurë 1983 - 1996 (3) ...
Tradhtia ndaj punëtorëve të MIM “Goleshi”
Tradhtia ndaj punëtorëve të MIM “Goleshi”
Me lëvizjen e rezistencës së punëtorëve të MIM “Goleshi” në Magurë 1983 - 1996 (2) ...
Ditët e lavdishme dhe dramatike të minatorëve të Goleshit
Ditët e lavdishme dhe dramatike të minatorëve të Goleshit
Me lëvizjen e rezistencës së punëtorëve të MIM “Goleshi” në Magurë 1983 - 1996 (1) ...
“Bali Brahë”, patriot i dëshmuar
“Bali Brahë”, patriot i dëshmuar
Me rastin e 10-vjetorit të vdekjes së atdhetarit Ibrahim Gashi (2) ...
Ibrahim Gashi, atdhetar i dëshmuar dhe i dashur
Ibrahim Gashi, atdhetar i dëshmuar dhe i dashur
20.02.2017 | 14:51
Me rastin e 10-vjetorit të vdekjes së atdhetarit Ibrahim Gashi (1) ...
Dy vende që nuk doni të jeni aty - Playa La Boca dhe Santa Lucia
Dy vende që nuk doni të jeni aty - Playa La Boca dhe Santa Lucia
17.02.2017 | 12:28
Reportazh nga udhëtimi im në Kubë (3) ...
Trinidad de Cuba, një qytet si muzikë, pastaj Camagüay i piratëve
Trinidad de Cuba, një qytet si muzikë, pastaj Camagüay i piratëve
15.02.2017 | 12:15
Reportazh nga udhëtimi im në Kubë (2) ...
Në pritje të hapjes
Në pritje të hapjes
14.02.2017 | 12:14
Reportazh nga udhëtimi im në Kubë (1) ...
Verli, profil perëndimor i spikatur
Verli, profil perëndimor i spikatur
13.02.2017 | 13:01
Akademik Marenglen Verli, 40 vjet të veprimtarisë kërkimore në fusha të studimeve historike (2) ...
Shkencëtar e pedagog me kuota të larta profesionalizmi dhe dinjiteti
Shkencëtar e pedagog me kuota të larta profesionalizmi dhe dinjiteti
12.02.2017 | 14:10
Akademik Marenglen Verli, 40 vjet të veprimtarisë kërkimore në fusha të studimeve historike (1) ...