Ndihmohen 100 familje me veshmbathje në Skenderaj
Ndihmohen 100 familje me veshmbathje në Skenderaj
Nënkryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, të premten ka pritur në takim ministrin e Punës ...
Mitrovicasit i ankohen Bahtirit për papunësi
Mitrovicasit i ankohen Bahtirit për papunësi
Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka pritur të premten një numër të qytetarëve, të cilët kishin kërkuar takim, për t’i shprehur atij ...
Prishtina me plan të qëndrueshëm për lëvizshmëri urbane
Prishtina me plan të qëndrueshëm për lëvizshmëri urbane
Komuna e Prishtinës, së bashku me kompanitë, të kontraktuara nga BERZH-i, “Mott MacDonald” dhe “Grant Thornton”, janë duke e përgatitur Planin e ...
Besiana mbajti debatin për Rregulloren për taksa, tarifa dhe gjoba komunale
Besiana mbajti debatin për Rregulloren për taksa, tarifa dhe gjoba komunale
Komuna e Besianës ka mbajtur të premten debatin publik lidhur me propozim rregulloren për taksa, tarifa dhe gjoba komunale. ...
Plagoset një person në Prishtinë
Plagoset një person në Prishtinë
Një person është plagosur sot në orët e hershme të mëngjesit në Prishtinë. Plagosja ka ndodhur në një nga lokalet e kryeqytetit. ...
“Iveco” trajnon vozitësit për autobusët e rinj
“Iveco” trajnon vozitësit për autobusët e rinj
20.01.2017 | 11:04
Ka filluar ngritja e kapaciteteve të ndërmarrjes “Trafiku Urban”, për të operuar me autobusët e rinj. ...
Një i vdekur nga orteku në Brezovicë
Një i vdekur nga orteku në Brezovicë
19.01.2017 | 15:54
F.Q. 24-vjeçar nga Ferizaj, skitar “freeraider” ka vdekur nga orteku i borës në Brezovicë. ...
Gratë e AAK-së homazhe në Gllogjan
Gratë e AAK-së homazhe në Gllogjan
19.01.2017 | 15:19
Aleanca e Gruas së Kosovës e prirë nga kryetarja Magbule Shkodra në shenjë solidarizimi dhe në kërkim të lirimit të plotë të kryetarit të Aleancës ...
Prishtina dhe Kastrioti bashkëpunojnë në fushën e sigurisë
Prishtina dhe Kastrioti bashkëpunojnë në fushën e sigurisë
19.01.2017 | 15:18
Kryetari i Komunës së Kastriotit, Xhafer Gashi është pritur për një vizitë pune, drejtorin Rajonal i Policisë së Prishtinës, nënkolonel Rexhep ...
Hapet qendra për autizëm në Zaskok të Ferizajt
Hapet qendra për autizëm në Zaskok të Ferizajt
19.01.2017 | 15:17
Në kuadër të Qendrës së Mjekësisë Familjare në Zaskok të Ferizajt, tash e tutje do të funksionojë edhe qendra për personat me autizëm. ...
Ndihmohen 100 familje skamnore në Malishevë
Ndihmohen 100 familje skamnore në Malishevë
19.01.2017 | 14:42
Njëqind familje në Malishevë janë ndihmuar të enjten me pako me veshmbathje, shtrojë dhe mbulojë. ...