Vizualiteti i kësaj mrekullie në pasluftën e ngarkuar
Vizualiteti i kësaj mrekullie në pasluftën e ngarkuar
Disa mendime për librin “Lufta e përbashkët” (4) ...
“Bardhësitë e atdheut” udhëton drejt kongresit amerikan
“Bardhësitë e atdheut” udhëton drejt kongresit amerikan
Në promovimin e sotëm të enciklopedisë “Bardhësitë e atdheut” në orën 14:00, kryetari i OVL të UÇK-së, Hysni Gucati, do të kërkojë nga institucionet ...
Teatri dhe kultura, kriza e identitetit
Teatri dhe kultura, kriza e identitetit
Agron Gërguri, Dramaturg dhe regjisor ...
Planet e stuhisë atlantike në Kosovë
Planet e stuhisë atlantike në Kosovë
Disa mendime për librin “Lufta e përbashkët” (3) ...
IMAZHI YT - NANË
IMAZHI YT - NANË
27.03.2017 | 12:52
Nijazi Ramadani ...
Nesër promovohet libri me 2500 dëshmorë të kombit “Bardhësitë e atdheut”
Nesër promovohet libri me 2500 dëshmorë të kombit “Bardhësitë e atdheut”
27.03.2017 | 11:46
Nesër (e martë) në orën 14:00, në selinë e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së në Prishtinë, do të bëhet promovimi i enciklopedisë me 2500 ...
Naime Beqiraj, pjesëmarrëse në Festivalin Ndërkombëtar i Grave Krijuese
Naime Beqiraj, pjesëmarrëse në Festivalin Ndërkombëtar i Grave Krijuese
27.03.2017 | 11:03
Më 28 dhe 29 mars në Ulqin do të nis Festivali Ndërkombëtar i Grave Krijuese “Ulqini 2017”. ...
Demonstratat e vitit 1981 parë në dokumentet e Arkivit të Londrës
Demonstratat e vitit 1981 parë në dokumentet e Arkivit të Londrës
26.03.2017 | 12:43
(Prof. assoc. dr. Sabit Syla dhe prof. dr. Hamit Kaba, “1981: Demonstratat e Kosovës në Arkivin Kombëtar të Londrës”, Instituti i Historisë “Ali ...
Pentagoni në udhëheqje të mrekullisë ajrore
Pentagoni në udhëheqje të mrekullisë ajrore
26.03.2017 | 12:36
Disa mendime për librin “Lufta e përbashkët” (2) ...
“Emblema” dhe objektivat e realizuara
“Emblema” dhe objektivat e realizuara
24.03.2017 | 12:16
Isak Guta ka bërë gati projektin “Radhën e ka mbjellja” kushtuar 138-vjetorit të lindjes së Aleksandër Moisiut (2) ...