Princ Morina për 9-vjetorin e pavarësisë publikon një video me bukuritë e Kosovës (video)
Princ Morina për 9-vjetorin e pavarësisë publikon një video me bukuritë e Kosovës (video)
16.02.2017 | 21:42
Princ Morina i kushton një video 9- vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, në të cilën video janë përfshirë bukuritë e Kosovës, si dhe emrat eminent shqiptar që i njohu bota për kontributin e tyre si, Nenë Tereza, Skënderbeu, Ibrahim Rugova dhe Familja Jashari.
Po ashtu në këtë video, janë përfshirë dhe kullat shqiptare, si simbol qëndrese, Kalaja e Prizrenit, kisha dhe xhamia.
 
 Video mund të shikohet në këtë link:
 
 
 
Redaksia online
(e.r ./ epokaere.com)
 
List of videos