KISHA E MILLOSHEVIQIT
KISHA E MILLOSHEVIQIT
Lulëzim ETEMAJ ...
Media, ky pushtet legjitim më pak i kontrollueshëm
Media, ky pushtet legjitim më pak i kontrollueshëm
13.11.2017 | 11:21
Nga Mimoza Kelmendi/Köln ...
VOTA PËR VEPRA, JO PËR LETRA...!
VOTA PËR VEPRA, JO PËR LETRA...!
13.11.2017 | 10:30
Shkruan: Riza GREIÇEVCI ...
KOALICIONET JOPARIMORE NGA PARTITË DHE POLITIKA PARIMORE
KOALICIONET JOPARIMORE NGA PARTITË DHE POLITIKA PARIMORE
12.11.2017 | 15:51
Behxhet Sh. SHALA-BAJGORA ...
Katalonia ka të drejtë në pavarësi
Katalonia ka të drejtë në pavarësi
10.11.2017 | 10:32
Prof. dr. Hakif Bajrami ...
Legalizimi i barbarisë
Legalizimi i barbarisë
08.11.2017 | 14:39
Islam Lauka ...