Ish-presidenti Moisiu: Kosova duhet ta ketë ushtrinë (Video)
Ish-presidenti Moisiu: Kosova duhet ta ketë ushtrinë (Video)
20.03.2017 | 22:09
Ish-presidenti i Shqipërisë, Alfred Moisiu, ka thënë se institucionet e Kosovës nuk mund të lëshohen në aventura dhe të marrin vendime për themelimin e ushtrisë pa koordinim me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimin Evropian.
Në një intervistë për “RTV 21”, Moisiu ka thënë se megjithatë ka hapësirë që Ushtria e ardhshme e Kosovës të bëhet edhe pa ndryshime kushtetuese.