Mustafa: Asociacioni nuk do të krijohet nëse nuk ka interesim nga serbët
Mustafa: Asociacioni nuk do të krijohet nëse nuk ka interesim nga serbët
16.02.2017 | 23:09
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa ka thënë se nuk mund të bëjmë asociacion nëse Serbët nuk tregojnë interesim të kyçen në të sepse ne e kemi asociacionin.
“Ne e kemi një asociacion të komunave prandaj ne nuk kemi asnjë arsye që të bëjmë një asociacion në qoftë se ata të cilët e kanë kërkuar nuk shprehin vullnet dhe dëshirë që të ulen dhe të punojnë në të”, ka thënë Mustafa.
Mustafa shtoi se nga Serbia gjithmonë ka kërkesë që të kthehet kjo punë në Bruksel, por ne nuk jemi të vullnetshëm dhe nuk shohim asnjë arsye që asociacioni të kthehet në Bruksel./RTV21