KONKURS PËR PUNË NË AGS - Tel\Fax: +381 38 534 517 Tel\Fax: +381 38 534 517 – E-mail: agskosovo@gmail.com ...
Shitet material shkollor me çmime të aksionit “ IDEA - M “ SH. P. K me zyre në Fushë Kosovë, shet materiale shkollore dhe zyrtare të sezoneve të kaluara me çmime të aksionit për likuidimin mallit, shitja bëhet deri në harxhimin e sasisë. Për çdo informatë lajmërohuni në numrin e telefonit: 049/117-433. ...
Irfan Zushi fton bashkëpronarët Irfan Zushi u ofron të drejtën e parablerjes bashkëpronarëve të tij për pjesën lloj 1\40, të parcelës 3613 në sipërfaqe të përgjithshme prej 21,853 m2. ...
Konkurs pune në “SIXT rent a car Kosovo” Kompania “SIXT rent a car Kosovo”, me zyre në Aeroportin e Prishtinës, shpall konkurs për pozitën PROMOTERE në Rent a car Kandidatet e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte për aplikim:Përvojë ...
“Queen Massage” hapë konkurs për masazhere “Queen Massage”, e cila gjendet në Prishtinë, hap konkurs për masazhere-praktikante (me pagesë). Të interesuarat mund të kontaktojnë në këtë numër telefoni: 049-247-444. ...
“AGS” kërkon një punëtore Kompania “AGS” e cila gjendet në Fushë Kosovë kërkon të punësojë një pastruese. Të interesuarat CV-të e tyre i dërgojnë në email: agskosovo@hotmail.comPër informata më të hollësishme tel: ...
Ilaçe natyrale nga Prof. Qemajl Shasivari Mjeku alternativ i licencuar Prof Qemajl Shasivari njofton të interesuarit se bën ilaçe për sëmundjet e majasëllit (hemoraideve) të brendshme dhe të jashtme, dermatitit, psoriazës, ekzemës dhe ...