Ilaçe natyrale nga Prof. Qemajl Shasivari
18.10.2016 | 12:23
Mjeku alternativ i licencuar Prof Qemajl Shasivari njofton të interesuarit se bën ilaçe për sëmundjet e majasëllit (hemoraideve) të brendshme dhe të jashtme, dermatitit, psoriazës, ekzemës dhe pickimin e rriqrave. Për info lajmërohuni në tel: 044/409-694
List of videos