Shitet ose ipet me qira
25.01.2017 | 17:20
Kjo hapësire me sipërfaqe prej 55 ari, e cila gjendet ne rrugën kryesore Prishtinë - Lipjan, afër QMI-së, në të cilën është edhe objekti i ndërtuar dhe që ka edhe kanalizim, ujësjellës dhe internet shite ose ipet me qira. Për informata mund të na kontaktoni në këtë numër të telefonit: 049-584-444. 
List of videos