Cilat janë pemët më të bukura në botë
Cilat janë pemët më të bukura në botë
Ka disa arsye pse duhet të doni pemët: ato na ndihmojnë, prodhojnë oksigjenin që ne thithim, ato ...
Sekretet e njeriut që jetoi 256 vite
Sekretet e njeriut që jetoi 256 vite
Duket e pabesueshme por është e vërtetë. Kinezi Li Ching Yuen ka vdekur në moshën 256-vjeçare. Kjo nuk është një legjendë, as përrallë! ...
Historia e çuditshme e Rubikut
Historia e çuditshme e Rubikut
Profesori i dizajnit, Erno Rubik, në vitin 1974 në banesën e tij në Budapest, të cilën e kishte të përbashkët me nënën e tij, filloi të “luajë” me ...
Tharja e rrobave në dhomë , e rrezikshme për shëndetin
Tharja e rrobave në dhomë , e rrezikshme për shëndetin
Ekspertët e Asthma Society of Ireland kanë ngritur shqetësimin se vendosja e rrobave për tu tharë brenda në shtëpi përben rrezik për shëndetin. ...
Pse ecim në gjumë
Pse ecim në gjumë
Një anketim i fundit nga Aviva me 13 shtete ka zbuluar se britanikët nuk besojnë se janë duke bërë mjaftueshëm gjumë – 37 për qind e tyre ankohen se ...
JoJo, më e komentuara në “Instagram” (FOTO)
JoJo, më e komentuara në “Instagram” (FOTO)
28.03.2017 | 17:31
JoJo Babie është një ndër modelueset më seksi në botë. Çdo fotografi, të cilën ajo e poston në “Instagram” nuk shpëton pa komentuar. ...
Pse prekemi nga kanceri? Shkencëtarët zbulojnë shkaktarin kryesor
Pse prekemi nga kanceri? Shkencëtarët zbulojnë shkaktarin kryesor
28.03.2017 | 12:29
“Pse mua, pse u sëmura me kancer kur duhanin s’e pi, kam bërë jetë të shëndetshme, praktikoj aktivitet fizik, nuk jam i shëndoshë dhe nuk kam as të ...
Njihuni me 12 kafshët më të zgjuara në planet
Njihuni me 12 kafshët më të zgjuara në planet
28.03.2017 | 12:26
Ne njerëzit kemi aftësinë për të mësuar, për të arsyetuar dhe për të zgjidhur problemet. ...
Arianët/ Paraardhësit që erdhën nga stepat dhe pushtuan Evropën
Arianët/ Paraardhësit që erdhën nga stepat dhe pushtuan Evropën
28.03.2017 | 12:24
Kush ishte populli që 6 mijë vite më parë pushtoi Evropën duke i ndryshuar asaj gjuhët, jetën dhe zakonet? Enigma e indoevropianëve ...
Kuptimi i vërtetë i fjalës “OK” që nuk e keni ditur
Kuptimi i vërtetë i fjalës “OK” që nuk e keni ditur
27.03.2017 | 23:46
OK” është një fjalë anglisht që tregon miratim, pranim, marrëveshje, pëlqimin ose pranimin. Ajo është kthyer shpesh si një fjalë e huazuar në shumë ...