Eksperti i gjumit: Ja sa orë duhet të flini
Eksperti i gjumit: Ja sa orë duhet të flini
20.03.2017 | 22:45
Eksperti i gjumit dr. Michael Breus, për “Business Insider“, tregoi mënyrën se si të zbulojmë vetë se sa ka nevojë trupi ynë për gjumë.
Nga çasti i zgjimit zbrisni shtatë orë e gjysmë dhe shtatë orë e gjysmë të tjera shkoni të flini gjumë. Do të thotë, nëse ngriheni në orën shtatë, shkoni të flini në orën 23:30 Përmbajuni ritmit të këtillë shtatë deri në dhjetë ditë, në mënyrë që të mësoni trupin. Nëse pas kësaj periudhe zgjoheni vetë, disa minuta para se të bjerë zilja e orës së kurdisur, keni gjetur dozën tuaj ideale të gjumit./lajmi.net
List of videos