Vendi ku jetohet mesatarisht 120 vjet

09 Shkurt 10:36

Në një krahinë malore në Pakistan njerëzit jetojnë mesatarisht deri në 120 vjet. Aty është një fis i tërë për të cilët të jetosh kaq shumë vite është bërë diçka normale.

Banorët e Hunzas shprehen se ka disa arsye të cilat ndikojnë në jetëgjatësinë e tyre. Një 116-vjeçare ka treguar se sekreti i jetëgjatësisë së saj është fakti që ajo është beqare dhe nuk ka pranuar të dominohet nga askush.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të fundit
Qeveria Haradinaj ka përjashtuar ekspertët britanikë nga procesi i emërimit…