​Komisioni për Administratë Publike miraton projektligjin për zyrtarët publikë

29 janar 12:41

Komisioni për Administratë Publike, ka miratuar sot projektligjin për zyrtarët publik dhe atë për organizimin dhe funksionimin e Administratës Shtetërore dhe agjencive të pavarura, me ç’rast u aprovuan një varg amandamentesh.

Ndërsa pritet të shqyrtohet edhe projektligji për paga në sektorin publik.

Kryetari i komisionit, Nait Hasani, tha se kanë pasur presion të vazhdueshëm nga të gjitha institucionet për ta shtyrë projektligjet përpara.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i Grupit Parlamentar të Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi, ka…