🇺🇸US ARMY NDEROI ME PJESMARRJE NË VARRIM TË DËSHMORËVE TË KOMBIT NË GJILAN

17 shtator 2023 | 10:59

Ismet Sylejmani

Fetsës së Këshillit Organizativ dhe Ftesës time përsonale, për pjesmarrje në rivarrim të Dëshmorëve të Kombit në Gjilan, Ushtria Amerikane iu përgjigj me PO!

Ishte nderim i veçantë pjesmarrja me delegacionin e madh që na bëri Komanda e US ARMY nga Bondsteli nga Ferizaj e Mantithi nga Gjilani, në rivarrim të Dëshmorëve të Kombit në Gjilan!

Delegacioni i madh ushtarak i US ARMY në krye kishte dy ushtarak të lartë, Komandantin e Campit Bondstel Gjeneral Brigade Craig A. Peterson dhe Komandantin e Campit Mantith, LTC Robert Scurlock!

Faleminderit US ARMY, për pjesmarrje e nderim të Dëshmorëve të Kombit në Gjilan!
Lavdi Heronjëve dhe Dëshmorëve të Kombit!

Ismet Sylejmani,
Gjilan, 17 Shtator 2023!

 

Lajme të sponsorizuara

TĂ« fundit
Vedat Muriqi u rikthye sĂ«rish pĂ«r tĂ« folur rreth ndeshjes…