Agjencia për patundshmëri “SAZANI” – Numri kontaktues: 044-207-474

01 nëntor 14:30

Agjencia për patundshmëri “SAZANI”, kërkon për blerje dhe lëshojmë me qira: banesa, shtëpi, lokale, troje dhe toka. Ndërmjetësojmë me korrektësi si dhe shesim disa sosh. Numri kontaktues: 044-207-474.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Konkurs për punë Ndërmarrja Prodhuese ''EMALIKU'' e cila gjendet ne…