Ai deputet që ma sjell raportin e Williamsonit ia jap 10 mijë euro

03 dhjetor 08:34

Avokati Tomë Gashi ka ofruar shpërblim prej 10 mijë eurosh për cilindo deputet i cili ia dërgon raportin e Clint Williamsonit, për të cilin ai thotë se i ka dërguar në burg Hashim Thaçin dhe të tjerët.

Gashi në emisionin DTP te Fidani tha se asnjëri nga deputetët nuk e ka e as nuk e ka lexuar kurrë këtë raport.

“Raporti që i ka dërgu në burg Hashim Thaçin dhe të tjerët nuk është raporti i Dick Martyt, por është raporti i Clint Williamsionit. Deputetët tanë nuk e kanë dhe nuk e kanë lexu kurrë. Ai deputet që e ka lexu dhe që e ka, le të ma bjen mu nesër në zyrën time në qendër të Prishtinës, unë s’po i jap shumë pare veç 10 mijë euro po ia jap. Ama jo me postë, vetë me e pru”, tha Gashi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mbretëria e Bashkuar është bërë shteti i parë perëndimor që…