Alexander Skarsgard e do një britanike për grua

14 nëntor 2018 | 11:42

Alexander Skarsgard së fundmi ka treguar se është beqar, por ai ka vendosur që gruaja e tij të jetë britanike. “Nga një moshë shumë e hershme, gjithmonë kam menduar se do të përfundoj me një britanike. Ka të bëjë me mentalitetin”, ka thënë ai për “The Times”. Alex ka pohuar se do të presë derisa personi i duhur të vijë dhe se ai nuk do të nxitojë për martesë. “Unë nuk do të ngutem, unë jam më romantik se kaq. Kam miq që janë nxituar dhe ata nuk janë të lumtur dhe pastaj kalojnë në divorce”, ka thënë ai.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjykata e Apelit e ka vërtetuar gjykimin e Gjykatës Themelore…