ALI AHMETI DALËZOTËSI I SHQIPTARËVE 🇦🇱

07 qershor 20:46


Ismet Sylejmani

Themeluesi e Kryekomndanti i UÇK-së dhe Kryetari i BDI-së, Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti, me gjakun e derdhur për liri të Heronjëve dhe Dëshmorëve të Kombit, me luftën heroike, të tij dhe të bashkëluftëtarëve të tij, i ka ndaluar njëherë e përgjithmonë, këto skena të ekzekutimeve barbare të shqiptarëve të pafajshëm e duarthatë në Maqedoninë e Veriut!

Prandaj Lideri shekullor e shqiptari i madh Ali Ahmeti, është dhe mbetet, dalëzotësi titan i popullit shqiptar në Maqedoni dhe Udhëheqësi gjenial kudo i Tij!

Në videon e mëposhtme të publikuar nga albtime.com, mund të shikoni, se si janë vrarë civilët shqiptar, para epokës së Ali Ahmetit!

Nuk ka më, iku ajo kohë, kur shqiptarët vriteshin vetëm pse ishin shqiptar!
Iku!.
Nderime Atdhut!
Lavdi gjakut të dërdhur për liri!
Jetë të gjatë Ali Ahmetit!

Rroftë populli shqiptar!

Prishtinë, 7 Qershor 2023!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkruan: Mero Baze Ajo që po ndodh mes Kosovës dhe…