ALI AHMETI UDHËHEQËSI QË BASHKON EPOKAT E POPULLIT SHQIPTAR

Ismet Sylejmani Më 12 Maj 2021, u bënë 13 vjet nga atentati ndaj Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti! 13 vjet nga tubimi i madh i popullit shqiptar në qender të Tetovë, në mbrojtje të figurës dhe personalitetit të madh heroik e historik të Udhëheqesit lavdimadh të popullit, Atdheut e Kombit shqiptar, të paarritshmit nëpër … Continue reading ALI AHMETI UDHËHEQËSI QË BASHKON EPOKAT E POPULLIT SHQIPTAR