“Asnjëherë”, thotë Betim Alihajdari (video)

01 nëntor 2017 | 13:31

Teksti i kësaj këngë është bërë nga Hivzi Krasniqi, kurse muzika dhe orkestrimi nga Drinor Zymberi. Pas publikimit të këngës “Asnjëherë”, Alihajdari ka shkruar në “Faceboook”: “Shpresoje të ju pëlqej! Me respekt dhe dashuri”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Bashkërisht, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Shoqata Sindikale e…