Banorët e Skenderajt ndihmohen me 200 pako ushqimore

22 maj 10:59

Fondacioni “Besa”, Klubi i Prodhuesve të Kosovës si dhe organizata “Germin” sot kanë dërguar ndihma në Komunën e Skenderajt.

Kjo është komuna e gjashtë që ndihmohet nga kjo fushatë dhe gjatë këtij aksioni janë shpërndarë 200 pako me produkte ushqimore dhe produkte bazë të higjienës, e që të gjitha pakot kanë prodhime vetëm nga Kosova.

(B. D.: ‘Epoka e re’)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një koalicion me mbi 40 organizata shqiptaro-amerikane kanë shprehur shqetësim…