Bespoke JET AI e Samsung ofron përvoja më të fuqishme dhe inteligjente pastrimi

08 qershor 13:52

Fshesa me korrent e para në llojin e vet me AI të integruar, ofron performancë të fuqishme dhe më higjienike, të gjitha në një kohë falë All-in-One Clean Station, për eksperienca pastrimi pa mundim

Samsung Electronics ka njoftuar sot lançimin global të Samsung Bespoke JET AI, fshesën me korent më të fuqishme të kompanisë deri në 280W  fuqi thithëse, me funksionalitet të bazuar në All-in-One Clean Station, inteligjencë artificiale dhe veçori vetë- zbrazëse. Bespoke JET AI do të jetë i disponueshëm në një sërë tregjesh globale, duke përfshirë Mbretërinë e Bashkuar, Itali, Gjermani, Francë, Poloni, Spanjë, Australi dhe Paraporositë në SHBA, për çdo treg pajisjet do të jenë të disponueshme nga fundi i muajit qershor,në varësi të rajonit .

Një pajisje, me dy modele  të ndryshme, Bespoke JET AI 250 dhe Bespoke JET AI 280, Bespoke JET AI është në dispozicion të konsumatorëve në dy ngjyrat përfaqësuese ikonike të Bespoke, Satin Black dhe Satin Griege.

“Bespoke JET AI është projektuar për t’iu përshtatur çdo stili jetese falë fuqisë së tij thithëse të klasit botëror dhe shërbimeve të pastrimit, si modeli i parë i bazuar në AI,” tha Junwha Lee, Zëvendës President Ekzekutiv dhe Shef i Ekipit të Eksperiencës së Klientit të Digitalb . “Me bespoke JET AI, Samsung po ofron një fshesë me korrent me thithje të fuqishme, kohëzgjatjen tonë më të gjatë deri më tani dhe veçori të përshtatshme të përdorshmërisë dhe mirëmbajtjes për të fuqizuar individët që të ndërmarrin stilin e jetës së tyre në modë premium”.

Fshesa me korrent me shkop më e fuqishme dhe më funksionale e Samsung deri më tani

Bespoke Jet AI i pajisur me motorin Hexajet 2.0, i cili ka një fuqi deri në 280 W, si dhe një fuqi maksimale motorike prej 720 W, e bën atë motorin më të fuqishëm të Samsung deri më sot. Ky motor ultra i lehtë, me peshë vetëm 150 g, është gjithashtu i lehtë për t’u përdorur, duke mundësuar përdorimin më të rehatshëm, ndërkohë që ka një efikasitet 52% më të lartë krahasuar me modelin  e mëparshëm.

Për t’iu lejuar përdoruesve të pastrojnë më gjatë, pa pasur nevojën për të karikuar pajisjen, Bespoke JET AI përmban një kohë funksionimi prej 100 minutash, kohëzgjatja më e gjatë e funksionimit të një baterie të çdo fshesë me korrent Samsung. Bateria e saj 4500 mAh përmban 80% më shumë kapacitet se modeli i mëparshëm dhe është optimizuar për të ruajtur 70% të performancës së saj deri në 500 cikle .

Bespoke JET AI u ofron gjithashtu konsumatorëve një përzgjedhje të larmishme furçash dhe aksesorësh për përvoja pastrimi vërtet të personalizuara. Furça Active Dual ofron pastrim efikas në të gjitha llojet e dyshemeve dhe ndriçim të integruar LED për të nxjerrë në pah pluhurin në vendet e errëta, ndërsa furça e hollë LED përmban një dizajn shumë të manovrueshëm si dhe ndriçim LED për të pastruar në mënyrë efektive zonat më të ndërlikuara. Për ruajtje më të përshtatshme të pajisjes dhe furçave të saj, Accessory Cradle, u mmundësojnë përdoruesve të ruajnë pajisjen e tyre kudo që dëshirojnë.

Pastrim i bazuar në AI për përvojat më inteligjente

Me modalitetin e tij krejtësisht të ri, që përdor teknologjinë AI Optimum të Samsung, Bespoke JET AI është në gjendje që të pastrojë në mënyrë më efektive çdo hapësirë. Fshesa me korrent me shkop e para me inteligjencë artificiale të integruar, mund të përcaktojë llojin e dyshemesë në mënyrë që të sigurojë pastrim të optimizuar dhe efikasitet maksimal të baterisë.

Me modalitetin e pastrimit të AI, Bespoke JET AI fillimisht përcakton llojin e furçës që ka hasur përmes kontrolluesit të lëvizjes, si dhe presionin e ajrit përmes sensorëve të tij. Më pas, këto të dhëna do të analizohen për të klasifikuar llojin e dyshemesë në të cilën është vendosur dhe algoritmi inteligjent, për të përshtatur automatikisht fuqinë optimale të thithjes dhe shpejtësinë e furçave , për një performancë maksimale.

Modaliteti i pastrimit i integruar me inteligjencë artificiale i Bespoke JET AI është i aftë të reduktojë konsumin e baterisë deri në 14%  dhe duke e rritur atë me 6% kur përdoret me furçën Active Dual Brush, ndërsa kur përdoret me furçën e hollë LED, konsumi i baterisë mund të reduktohet deri në 21%, dhe përfiton një rritje të saj deri në 8%.

Përveç modalitetit të pastrimit me AI të Bespoke JET AI, lidhjet SmartThings dhe Smart Wi-Fi i lejojnë përdoruesit të personalizojnë funksionalitete e fshesës e tyre për pastrim optimal dhe të ruajnë performancën maksimale të fshës përmes funksionit të vetë-diagnostikimit inteligjent për përvoja efektive pastrimi, çdo herë.

Bespoke Jet AI All-in-One Clean Station për përvoja më higjienike

Veçoria e fshesës me korent Bespoke Jet AI Auto Empty All-in-One Clean, ofron një mënyrë të përshtatshme dhe higjienike për të zbrazur koshin e pluhurave të fshesës, duke shfrytëzuar teknologjinë Air Pulse, i cili zbraz automatikisht koshin e pluhurave. Kjo veçori u mundëson përdoruesve përvoja më të shpejta dhe më efektive pastrimi.

Kur koshi i pluhurave të grumbulluara zbrazet, teknologjia e fuqishme Air Spin Edge e Bespoke rrotullon Spinning Cyclone me një shpejtësi deri në 1000 RPM për të eleminuar të gjitha mbetjet, duke përfshirë edhe qimet që mund të kenë ngecur në koshin e pluhurave.

Funksionaliteti i përmirësuar All-in-One Clean Station, ofron gjithashtu mbyllje automatike të kapakut për zbrazje më të pastër dhe higjienike të koshit të pluhurave pas çdo përdorimi, me një performancëtë fuqishme të përthithjes së pluhurit përmes sistemit të filtrimit me shumë shtresa, i cili kap 99,999% pluhurin e imët dhe 99%  të qimeve.

Me lançimin e Bespoke JET AI, Samsung po trajton problemet dhe vështirësit me të cilat përballen konsumatorët me fshesat me korrent në të gjithë botën, duke filluar nga pluhuri që lëshohet gjatë ndërrimit ose zbrazjes së koshëve të pluhurit, sforcimi i kyçit të dorës, jetëgjatësia e shkurtër të baterisë dhe vështirësia për të përcaktuar nëse pluhuri u pastrua në mënyrë efektive. Falë gamës së gjërë të funksionaliteteve dhe specifikimeve të përmirësuara të pajisjes, përdoruesit tani mund të pastrojnë më shpejt, më zgjuar, më fuqishëm dhe për një kohë më të gjatë, duke shijuar edhe eleminimet më minimale të papastërtive.

Lançimi i Bespoke JET AI nënkupton fokusin e Samsung në rritjen e pranisë së tij në tregut global të fshesave me korrent duke u mbështetur në trashëgiminë e kompanisë për t’u ofruar konsumatorëve zgjidhje të përshtatshme në dizajn premium.

Për të mësuar më tepër rreth pajisjes Bespoke Jet™ AI, e cila u ofron përdoruesve përvoja pastrimi të integruara me AI, duke nisur nga zgjatja e kohës së funksionimit të pajisjes, manovrimi i lehtë i saj dhe përvojat higjienike të përmirësuara, si  zbrazja e koshit të plehurave, ju lutemi vizitoni Samsung.com/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Trajneri i Real Madridit, Carlo Ancelotti ka thënë se klubet…