“Beyonce dhe Jay Z” në gjyq, nuk kanë paguar punëtorët

29 dhjetor 11:07

Një kompani që kreu punimet në shtëpinë e një prej çifteve më të pasura në botë, Beyonce dhe Jay-Z, i ka hedhur në gjyq pasi nuk janë paguar.

‘Qwest Engineering’ ngrehu padi ndaj sipërmarrësve të pasurive të patundshme, Dean McKillen dhe Cuesta Estate, pasi nuk kanë paguar punimet e tyre me vlerë 200 mijë dollarë.

Kompania kërkon edhe 1.8 milion dollarë më tepër si ndëshkim për vonesat.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Aktori i njohur Nik Xhelilaj ka zgjedhur Italinë për t’i…