Debat Publik nga Kompania“ANAHITA” Sh.p.k

12 qershor 2024 | 10:14

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 08/L-181 për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis, Neni 16, pika 4, Kompania “ANAHITA” Sh.p.k Istog, në bashkëpunim me Ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe komunën organizojnë:

 DEBAT PUBLIK

Për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedispër fabrikën e ambalazhimit të ujit në Cerrcë, Istog.

Njoftohet publiku i interesuar se më datën 01.08.2024 në ora 10:00  në hapësirat e Shtëpisë të Kulturës “Adem Jashari” në Istog, do të organizohet  debat publik nga Kompania“ANAHITA” Sh.p.k Istog, në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe Komunën.

Debati Publik do të organizohet edhe në mënyrë virtuale në platformën ZOOM

 https://us04web.zoom.us/j/4549344495?pwd=GbKcoccSWx39F3e8QF7PsAkCM3bvK6.1

Meeting ID: 454 934 4495

Passcode: Aela2019.

Në linkun e mëposhtëm  mund të gjeni raportin e VNM-së për Kompaninë “ANAHITA” Sh.p.k Istog,për fabrikën e ambalazhimit të ujit në Cerrcë, Istog.

https://mmphi.rks-gov.net/Document/Announcements?type=2

Në emalin e mëposhtëm mund të dërgoni komentet lidhur me projektin  [email protected]

Pjesëmarrja e juaj na ndihmon ne implementimin e projektit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Instituti Hidrometeorologjik bën të ditur se sot në Kosovë do…