DOLLNENI KOMUNA MË E MADHE SHQIPTARE JO VETËM NË MAQEDONINË E VERIUT 🍀

30 shtator 01:00

Ismet Sylejmani

Epoka e Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti, po shkëlqen e ndriqon gjithandej, po shënon suksese të mëdha!

Ky vigan i madh po shënon në çdo hap e kudo në çdo cep të Atdheut, fitore të njëpasnjëshme!

Po rikthen në gjiun e shqipes, edhe pjesët e skajeve më të largëta të Atdheut, të cilat, para luftës titanik e heroike të USHTRISË ÇLIRIMTARE KOMBËTARE, ishin të harruara e rrezikoheshin edhe  të treteshin e të humbeshin përgjithmonë!

Dolneni është komuna shqiptare jo vetëm në Maqedoninë e Veriut, por në tërë hapsirën shqiptare në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi e Luginë të Preshevës, që e ka hapsirën teritoriale më të madhen!

P.sh, Komuna e Dollnenit, teritorialisht është me e madhe në kilometra katerorë se sa komuna më e madhe e Kosovës që është Lipjani!

Kjo është politika euroatlantike e titanit shqiptar Ali Ahmeti dhe e partisë së Tij  heroike BDI!

Prishtinë, 29 Shtator 2021

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rreth 600 punonjës të kompanisë ajrore amerikane United Airlines po…