Donaldi dhe Beatrix shfaqen të përqafuar në oborr, çfarë po ndodh mes tyre?

29 nëntor 15:43

Donaldi dhe Beatrix janë parë shumë të afërt gjatë këtyre ditëve e kjo nuk ka kaluar pa u vënë re edhe nga banorët e tjerë.

Edhe ditës e sotme teksa po qëndronin në oborr ata janë përqafuar me njëri-tjetrin.

Ata janë parë bashkë edhe në momente të tjera gjatë këtyre ditëvë. Ata kanë qëndruar jashtë në shi, ashtu sikurse edhe janë kapur dorë për dore.

Nuk e dimë çfarë do të ndodhi me marrëdhënien e tyre.

Kujtojmë se Donaldi i ka premtuar edhe moderatores Bora Zemani se do të sqarojnë marrëdhënien që kanë me njëri-tjetrin kur të dalë jashtë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Janë bërë publik emrat e drejtorëve komunal të kryetarit të…