Në Cyrih përkujtohen viktimat e gjenocidit serb në Kosovë

17 janar 13:25

Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e hapur”, me seli në Gjenevë, më 15 janar në Cyrih, me rastin e Ditës së Gjenocidit Serb në Kosovë, ka organizuar një takim me veprimtarë shqiptarë që jetojnë në Zvicër, po ashtu edhe me diplomatë shqiptarë, në të cilin është diskutuar për gjenocidin serb në Kosovë.

Më poshtë keni videon e organizimit të takimit me rastin e Ditës së Gjenocidit Serb në Kosovë, në të cilin është bërë edhe një prezantim i shkurtër i librit “Dritë mbi plagë” përgatitur dhe botuar nga Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e hapur”.

Gepostet von Qendra "Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur" am Mittwoch, 15. Januar 2020

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në shtator të vitit 1980, Jusuf Gërvalla ishte larg nënës…