E vërteta brenda jush

22 korrik 15:03

Albina Hyseni

Ne kemi nevojë për udhëheqës jo të dashuruar me para, por të dashuruar me drejtësi. Jo i dashuruar me publicitetin, por i dashuruar me njerëzimin. Dr. Martin Luther King, Jr.

Dhe kjo fillimisht vlenë më së shumti për Kosovën sëpari, pastaj për gjithë Ballkanin e tutje. Prandaj e vërteta brenda jush, ju nuk mund ta qetësoni stuhinë si në rastin e lartëcekur kështu që ndaloni së provuari. Ajo që mund të bësh është të qetësosh veten. Stuhia do të kalojë.

E vërteta brenda teje kur flet, po përsërit vetëm atë që di tashmë. Por nëse dëgjon, mund të mësosh diçka të re. Dalai Lama.

Andja kjo vlenë për gjithsecilin pa dallime, duke marr parasysh situatat të ndryshme që në ketë vendë njerëzit kalojnë. Në mënyrë që në çdo aspekt njerëzor te triumfoj e mira e drejta që pasojat të eleminohen vazhimisht gradualisht por në rrugë të mbarë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kuvendi i Kosovës në seancën e së enjtes ka miratuar…