Elldin Uglari emërohet zëvendësministër i Zhvillimit Rajonal

21 shkurt 2024 | 18:07

 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot Elldin Uglarin, zëvendësministër të Zhvillimit Rajonal.

Kryeministri Kurti e uroi z. Uglari për detyrën dhe i dëshiroi suksese në përmbushjen e përgjegjësive të reja.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Alban Beka shpall te pavlefshme deftesat dhe diplomen e SHMLT…