Ftesë për Aplikim – D&D

20 shtator 15:31

TRAJNIME FALAS PËR NDËRMARRËSI DHE ZHVILLIM TË PLANEVE TË BIZNESIT

 

Ftesë për Aplikim

D&D Business Support Center, fton të rinjtë (18-24 vjeç), nga regjioni i Ferizajt dhe Gjilanit të aplikojnë për trajnime falas në fushën e ndërmarrësisë dhe zhvillimit të planeve të biznesit. Projekti financohet nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sporteve dhe ka për qëllim përkrahjen e të rinjve përmes zhvillimit e shkathtësive të tyre ndërmarrëse dhe grantetve për themelim biznesi.

Për më shumë informata rreth moduleve të trajnimit dhe kritereve për aplikim, vizitoni ueb faqen: www.dd-bsc.com/njoftimet ose në fb: www.facebook.com/DDBusinessSupportCenter/

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Eksperti i politikës së jashtme të BE-së pranë Qendrës për…