I BËJË THIRRJE ALBIN KURTIT: SHFUQIZOI – ORËN POLICORE DHE MASAT TJERA ANTINJERËZORE!

Nga Sheradin Berisha Nga dita e sotme kanë hy në fuqi masat e reja “Anti-COVID” të qeverisë Kurti, të cilat do të zgjasin deri më 18 prill me mundësi të zgjatjes së këtij afati! Përveç marketeve ushqimore dhe barnatoreve në emër të “virusit të ri anglez” shtohen masat detyruese për mbajtjen e maskës dhe të … Continue reading I BËJË THIRRJE ALBIN KURTIT: SHFUQIZOI – ORËN POLICORE DHE MASAT TJERA ANTINJERËZORE!