“Instagram” do të zgjasë kohën e videove

06 qershor 2018 | 12:03

“Instagram” shumë shpejt do t’u japë mundësinë të postoni video deri në 1 orë të gjata në një përpjekje për t’i marrë në “YouTube”, sipas një raporti të ri.

 Kompania po konsideron të zgjerojë risinë e “videos vertikale” dhe ka bërë bisedime me producentët për klipe të gjata të veçanta për “Instagram”.

Aplikacioni i fotove, aktualisht të jep mundësinë e një video me një kufizim 60 sekonda, dhe në Stories me 15 sekonda.

Gjithashtu përdoruesit mund të transmetojnë video live deri në 1 orë, por “Wall Street Journal” ka shkruar se “Instagram” po përpiqet ta zgjerojë limitin e kohës për videot jo live. Videot do të jenë vertikale. Në fakt ky format përdoret tek Stories, por nuk është e qartë nëse limiti i ri kohor do të aplikohet vetëm në këtë kategori./tch/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Njësitet policore të stacionit të Fushë Kosovës kanë konfiskuar tri…