Ish-këshilltari i Thaçit: Le t’i grahin këta derisa ai të kthehet, por le ta dinë që nuk do t’iu zgjasë shumë

06 dhjetor 17:27

Adil Behramaj, ish-këshilltari i ish-presidentit, Hashim Thaçi, ka reaguar rreth zhvillimeve të fundit në vend.

Behramaj ka thënë se drejtësia e tredhur ndërkombëtare dhe papërgjegjësia e këtij lidershipi në Kosovë, që i intereson vetëm zhvatja e posteve politike me shantazhe ndaj institucioneve, është duke na kolapsuar si shtet.

Ai ka thënë se fatkeqësisht kanë mbetur liderë politikë tërësisht të paaftë për të zgjedhur lëmshin politik, teksa Thaçi që i shtynte proceset përpara përkohësisht nuk është këtej.

“Drejtësia e tredhur ndërkombëtare dhe papërgjegjësia e këtij lidershipi, që i intereson vetëm zhvatja e posteve politike me shantazhe ndaj institucioneve, po na kolapson si shtet. Me ndonjë përjashtim të vogël, fatkeqësisht na kanë mbetur liderë politikë tërësisht të paaftë për ta zgjidhur këtë lëmsh politik. Ai që i shtynte proceset përpara, që i ruante balancat politike dhe që ishte në gjendje të merrej me çdonjërin për të arritur deri te kompromisi politik, përkohësisht nuk është këtej. Le t’i grahin këta sa të munden, deri sa të kthehet, por edhe le ta dinë që nuk do t’iu zgjasë shumë gjatë”, është shprehur Behramaj.

Të gjitha lajmet nga Adil Behramaj

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës (IHMK) ka bërë me dije se…