Ismaili: Mjekët dhe infermierët do t’i marrin pagat me rritje

16 gusht 2019 | 22:32

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka deklaruar se mjekët dhe infermierët nga fundi i vitit, do t’i marrin pagat me rritje.

“Me rritjen e pagave po krijojmë kushte që mjekët dhe infermierët e ri të mos largohen nga vendi”, ka shkruar Uran Ismaili.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Minatori i "Trepçës", Lum Arifi, ka vdekur pas disa komplikimeve…