Javën e kaluar në rajonin e Prishtinës janë realizuar 284 urdhëresa të gjykatës

12 shkurt 2024 | 13:03

Nga zyrtarët policorë të rajonit Prishtinës, gjatë javës së kaluar, në lokacione të ndryshme e aksione të ndara, janë realizuar 284 urdhëresa të gjykatës, prej tyre 41 urdhëresa për vepra penale, ndërsa të tjerat për kundërvajtje, seanca, verifikime etj.

Konform urdhëresave, pas përfundimit të procedurave policore, personat e dënuar me burgim janë dërguar për vuajtje të dënimit, ndërsa personat e dënuar me gjobë, janë liruar, pasi të njëjtit kanë kryer obligimet e caktuara në urdhëresa.

Ndërkohë që aktivitete policore janë shtrirë edhe në segmente të tjera të sigurisë. “Kësisoj në harkun e njëjtë kohor janë sekuestruar 2 armë zjarri.

Ndërkaq aktivitetet policore në sferën e sigurisë në trafikun rrugor, në po të njëjtën periudhë kohore, kanë rezultuar me shqiptimin e 3854 masave administrative me gjobë për lloje të ndryshme të kundërvajtjeve dhe shkeljeve të kodit rrugor”, ka njoftuar Policia e Kosovës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Trajneri i Gironës, Michel pas humbjes që pësoi skuadra e…