Jemi unikë që të mos të ratifikohet demarkacioni

08 mars 09:46

Anëtari i Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit, Riza Smaka, ka bërë me dije se qëndrimi unik i të gjithë anëtarëve të këtij komisioni është që të rrëzohet Projektligji për marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi.

Në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, ai ka treguar se inkorporimi i raportit të komisionit dhe deklarata e përbashkët e dy presidentëve në këtë projektligj nuk kanë ndonjë vlerë.

Sipas Smakajt, i cili është edhe zyrtar i lartë i AAK-së, nëse kjo marrëveshje ratifikohet dhe nuk përfillet raporti i komisionit, atëherë ky i fundit do ta rishikojë pozicionin.

(Intervistën e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të gazetës “Epoka e re”)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëvendësministri i Punëve të Brendshme,  Selami Shkodra ka vizituar sot…