Kadriu: Të gjitha rrugët janë të kalueshme

26 shkurt 08:16

Reshjet e fundit të borës kanë vështirësuar qarkullimin e automjeteve në komunikacion.

Megjithatë zëvendësministri i Infrastrukturës, Rexhep Kadriu, ka bërë me dije se të gjitha rrugët në vendin tonë janë të kalueshme.

Ai në një deklaratë për “RTK” ka theksuar se kompanitë për pastrimin e borës kanë qenë në shërbim gjatë natës, për heqjen e borës dhe hedhjen e kripës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Dialogu teknik në mes të delegacionit të Kosovës dhe atij…