Kërkoj banesë me qira në Fushë Kosovë

26 mars 17:40

Info në tel: 044-741-151

Urgjentisht kërkoj një banesë me qira ne Fushë Kosovë, për një familje 3 anëtarësh.

Banesa duhet të ketë 2 dhoma gjumi, dhomë dite, kuzhinë dhe poashtu të jetë e mobiluar.

Banesa kërkohet për afat më të gjatë. Info në tel: 044-741-151

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Autoritetet e Prishtinës nuk e kanë aprovuar kërkesën e dy…