Kolona të gjata në pikat e Petrol Company

31 dhjetor 14:44

Petrol Company me cmime më të ulta në vend 0.99 cent për litër në Diesel dhe 

Benzin në këto pika:

PREOC, ÇAGLLAVICË-BRESJE DHE PODUJEVE

Zbritja do të jetë deri më të mërkurën në mengjes me datë 02.01.2019.

Petrol Company do të vazhdojë t’i befasoj klientët e vet.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëdhënësi i Vatikanit dhe zëvëndësi i tij kanë dhënë dorëheqje…