Kompanite inovative ‘Kutia’ dhe ‘Hallakate’ plasojnë në treg projektin e matjes së disponimit

07 prill 00:39

Ky projekt është ndërtuar si rezultat i bashkëpunimit ndërmjet kompanive më kreative dhe inovative në treg #Hallakate dhe #Kutia.

E veqanta e ketij projekti është sepse zhvillimi i  tij është bërë gjatë kohës së karantinës dhe si qëllim ka matjen e disponimit të qytetarëve në baza ditore.

Disponimi.com është projekti ynë më i ri, i zhvilluar gjatë kohës së karantinës dhe si qëllim ka matjen e disponimit të qytetarëve në baza ditore.

Ky projekt vjen si rezultat i bashkëpunimeve të vazhdueshme ndërmjet kompanive më kreative dhe inovative në treg #Hallakate dhe #Kutia.

Për realizimin e këtij projekti falenderojmë ekipet e dy kompanive.

Na trego qysh e ke disponimin sot? ??

https://disponimi.com/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i vendit, Hashim Thaçi ka thënë se ajo parti…