Konkurs për punë “EMALIKU”

01 nëntor 14:30

Konkurs për punë

Ndërmarrja Prodhuese ”EMALIKU” e cila gjendet ne Parkun e Biznesit në Drenas, shpalle konkurs pune për këto pozita:

– dy saldues

– dy llamarine punues

– një mjeshtër ngjyrosje metalit

– dy punëtorë ngarkim – shkarkim

Për intervistë pune na kontaktoni ne telefon apo direkt ne fabrikën tone prej orës: 8:00 deri 17:00.

Emaliku Company

Parku i Biznesit Drenas p.n/ Kosovë

Tel :044142474 dhe 038606194

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Supermodeluesja botërore Gigi Hadid po tregon pse është një prej…